Αρχική » Αποστολές Προϊόντων

Αποστολές Προϊόντων

Αποστολή

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται την ίδια ημέρα εφόσον η παραγγελία σας έχει γίνει μέχρι και τις 14:00. Όλες οι παραγγελίες μετά τις 14:00 αποστέλλονται από την αποθήκη μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

  • (Αττική) Η αποστολή των παραγγελιών εκτελείται εντός Αττικής με Γενική Ταχυδρομική και σε ογκώδη αντικείμενα με εταιρικά μέσα κατόπιν συνεννόησης. 

  • (Ελλάδα) Η αποστολή των παραγγελιών εκτελείται σε όλους τους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς με Γενική Ταχυδρομική. 

  • (Κύπρος) Η αποστολή των παραγγελιών εκτελείται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με Γενική Ταχυδρομική για τα μικρά δέματα και με Μεταφορική Εταιρία για τα ογκώδη δέματα.

  • (Ευρώπη-Κόσμος) Η αποστολή των παραγγελιών εκτελείται με DHL αλλά και με ΕΛΤΑ όπου όμως στην περίπτωση του ΕΛΤΑ υπάρχει περιορισμός στα δέματα βάρους έως 20kg. Το κατάστημα μας δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση υπεύθυνο για περιπτώσεις εκτελωνιστικών εξόδων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σας συστήνουμε πριν παραγγείλετε να ελέγξετε με την τοπική αρχή αν θα υπάρχει κάποιο σχετικό κόστος. 
Collect Point/Παραλαβή από πελάτη

Πλέον μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα μας από Collect Point εντός του καταστήματος RideOnShop στην οδό Τζαβέλλα 14 - Γλυφάδα - 2ος όροφος.

Έτσι γλιτώνετε τις καθυστερήσεις από τα courier καθώς και τα κόστη μεταφορικών και αντικαταβολών. 

Επίσης σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη πληρώσει με Τραπεζική Κατάθεση, Καρτα (online) ή Paypal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε δια ζώσης στο κατάστημα RideOnShop ΜΟΝΟ με κάρτα. 

Ωράριο παραλαβών:

  • ΔΕΥ-ΠΑΡ 11:30 - 17:00 
  • ΣΑΒ 10:00 - 14:00
 
Παράδοση

Οι παραδόσεις μας πραγματοποιούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στην πόρτα σας.

Στα περισσότερα νησιά οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 2 εργάσιμων ημερών και οι δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να έχουν 2 ημέρες επιπλέον καθυστέρηση. 

 

Δωρεάν Μεταφορικά

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 80€.

Σε περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω **, θα σας προτείνουμε για δική σας διευκόλυνση να στείλουμε τα δέματά σας με Μεταφορική Εταιρία. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά καθότι δεν συνεργαζόμαστε σταθερά με μεταφορικές εταιρίες. Το κόστος της εν λόγω μεταφοράς θα το συνενοηθείτε εσείς με την Μεταφορική εταιρία. 

 

* Σε περιόδους προσφορών και εορτών ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στις παραδόσεις. 

** Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο (όπως λχ πανδημία, σεισμός, πυρκαϊές κλπ.) παρακαλούμε για την κατανόηση σας ως προς εμάς αλλά και προς την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις.