Αρχική » Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Η ιστοσελίδα www.premiumtoys.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου που δημιούργησε η νόμιμη επιχείρηση Premium Toys ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με ΑΦΜ: 112094215, ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, που εφ'εξής για χάρη συντομίας θα αποκαλείται η "ΕΤΑΙΡΙΑ".

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας προσκαλούμε να διαβάσετε και να συμβουλευτείτε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, με το εμπορικό σήμα Premium Toys το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.premiumtoys.gr - Κάθε χρήστης που εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας και κάνει χρήση αυτής και των υπηρεσιών της συνεπάγεται ανεπιφύλακτα τη ρητή συγκατάθεση και συμφωνία με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, χωρίς καμία εξαίρεση.

Σε κάθε περίπτωση διαφωνίας με τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται ταυτόχρονη αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και ταυτόχρονα αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει έγκαιρα τους χρήστες  για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή των όρων δεν ισχύει όσον αφορά παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

 
 


Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.premiumtoys.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Όλα τα χαρακτηριστικά, περιεχόμενο, προδιαγραφές, προϊόντα και τιμές προϊόντων και υπηρεσιών που περιγράφονται ή απεικονίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα, υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Χαρακτηριστικά βάρους, διαστάσεων και παρόμοια χαρακτηριστικά είναι κατά προσέγγιση και παρέχονται για λόγους ευκολίας και μόνο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να μπορέσει να παρουσιάσει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων καί των χρωματων, ωστόσο, το πραγματικό χρώμα που βλέπετε θα εξαρτηθεί από το σύστημα του υπολογιστή σας ή/και της οθόνη σας ή/και της web-τηλεόρασής σας ή/και του κινητού τηλεφώνου σας, και εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο υπολογιστής σας ή/και η οθόνη σας ή/και η web-τηλεόρασή σας ή/και το κινητό σας τηλέφωνο θα εμφανίσει τέτοια χρώματα με ακρίβεια.

 
 


Περιορισμός Ευθύνης

Η ΕΤΑΙΡΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.premiumtoys.gr δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν μπορεί να παράσχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών για τη μη διαθεσιμότητα τους.  Η συμπερίληψη προϊόντων ή υπηρεσιών στον παρόντα δικτυακό τόπο σε μια δεδομένη στιγμή δεν συνεπάγεται ή εγγυάται ότι αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Είναι εξ'ολοκλήρου δική σας ευθύνη ο έλεγχος και η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες τοπικούς, κοινοτικούς, πολιτειακούς, ομοσπονδιακούς και διεθνείς νόμους (συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστων προδιαγραφών ηλικίας) όσον αφορά στην κατοχή, χρήση και πώληση του οποιουδήποτε στοιχείου (προϊόντος ή υπηρεσίας) που αγοράζεται από αυτόν τον ιστότοπο. Εκτελώντας μια παραγγελία αυτομάτως υποδηλώνετε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε θα χρησιμοποιηθούν μόνο κατά τρόπο νόμιμο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ φέρει ευθύνη μόνο σε περιπτώσεις καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της, μόνο όταν αυτές εμπεριέχουν δόλο και βαριά αμέλεια.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της με το εμπορικό σήμα Premium Toys παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

Η ΕΤΑΙΡΙΑ σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον ιστότοπο www.premiumtoys.gr και τα οποία έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτόν το δικτυακό τόπο ή οποιοδήποτε περιεχόμενο του, συμφωνείτε ότι η μοναδική σας επιλογή είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμφωνείτε ότι η μοναδική σας λύση, αν υπάρχει, θα πρέπει να αναζητηθεί από τον κατασκευαστή του εν λόγω προϊόντος ή προμηθευτή των εν λόγω υπηρεσιών, σύμφωνα με την εγγύηση του εν λόγω κατασκευαστή ή του προμηθευτή, ή να αναζητήσετε επιστροφή ή/και χρηματική αποζημίωση για το εν λόγω προϊόν ή υπηρεσία σύμφωνα με τις πολιτικές επιστροφής που έχουν δημοσιευτεί στον παρόντα δικτυακό τόπο. Οι παρόντες περιορισμοί ευθύνης δεν ισχύουν για το βαθμό που απαγορεύεται από το νόμο. Παρακαλείσθε να συμβουλευθείτε τους τοπικούς νόμους σας για τις εν λόγω απαγορεύσεις.

 
 


Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.premiumtoys.gr αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα κείμενα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα και γενικά όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την ΕΤΑΙΡΙΑ, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή, και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.premiumtoys.gr ή/και τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και του www.premiumtoys.gr ή/και των ως άνω τρίτων μερών και είναι προστατευόμενα από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 
 


Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες των σελίδων του ιστοτόπου www.premiumtoys.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, άσεμνο, λιβελογραφικό, που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου οποιουδήποτε προσώπου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 
 


Σύνδεσμοι

Οι σύνδεσμοι στον παρών δικτυακό τόπο, σας επιτρέπουν να αφήσετε την ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Οι συσχετιζόμενες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιονδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του δικτύου ή για την οποιασδήποτε  μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ σας παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει ούτε και συνεπάγεται την έγκριση από την ΕΤΑΙΡΙΑ της ιστοσελίδας.

 
 


Αποποίηση ευθυνών

Όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας www.premiumtoys.gr δεν υποτάσσονται σε οποιεσδήποτε εγγυήσεις που εφαρμόζονται από τους αντίστοιχους κατασκευαστές, διανομείς και προμηθευτές, αν υπάρχουν. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, αποποιούμαστε δια του παρόντος όλες τις εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων όσον αφορά τα προϊόντα και υπηρεσίες που απαριθμούνται ή αγοράζονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Χωρίς να περιορίζεται η γενικότητα των ανωτέρω, εμείς αποποιούμαστε ρητά κάθε ευθύνη για τυχόν ελάττωμα του προϊόντος ή ολική καταστροφή, που προκλήθηκε λόγω φυσιολογικής φθοράς, κακής χρήσης του προϊόντος, κατάχρηση, τροποποίηση του προϊόντος, ανάρμοστη επιλογή του προϊόντος, μη συμμόρφωση με τυχόν κώδικες ή ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ, ή υπεξαίρεση.

 
 


Αγορά προϊόντων

Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε παιδικά παιχνίδια. Για να σας διευκολύνουμε να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε έχουμε δημιουργήσει βασικές κατηγορίες προϊόντων και υποκατηγορίες αυτών. Ο στόχος μας είναι να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Αν όμως η αναζήτηση σας εστιάζεται σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.  Καθώς όμως υπάρχει πάντα η πιθανότητα αναγραφής λάθους τιμής ή λάθους περιγραφής δευτερευόντων χαρακτηριστικών προϊόντων, και καθώς δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος, για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Premium Toys. Κάθε φορά που κάνετε μια παραγγελία θα ενημερώνεστε με ένα αυτοματοποιημένο e-mail, το οποίο θα σας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Αν παρουσιαστεί οποιαδήποτε εκκρεμότητα στην παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας. Τα ανωτέρω μηνύματα  αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη σωστή διεκπεραίωση των παραγγελιών και δεν υπάρχει  περίπτωση να αποενεργοποιηθούν. Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τα e-mail σας και να τα διατηρείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail είστε υποχρεωμένοι να μας ενημερώνετε άμεσα.

 
 

Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε αντικατάσταση (άλλο προϊόν ή άλλο νούμερο) ή επιστροφή χρημάτων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε και να τα επιστρέψετε στην αρχική τους κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και ακέραια χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα (δηλαδή να συμφωνεί το EAN ή UPC που αναγράφεται στη συσκευασία με το περιεχόμενο) και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση (περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ, εγχειρίδια κλπ). Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει τα προϊόντα προς επιστροφή να συνοδεύονται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν αρχικά (πχ. Τ ΔΑ, Απ. Λιανικών Συναλλαγών κοκ) καθώς και με όλα τα εξαρτήματα τους και φυσικά αμοντάριστα. Να επισημανθεί ότι το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων (δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση) αφορά σε ολόκληρα τα αγορασθέντα προϊόντα και δεν μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος μόνο των προϊόντων (λχ επί αξεσουάρ/μονομερή τμήματα του προϊόντος). Επίσης αφορά μόνο σε προϊόντα που παραδόθηκαν στην αρχική τους συσκευασία. Έτσι, επιστροφές σε συναρμολογημένα προϊόντα δεν γίνονται αποδεκτές καθότι δεν θεωρούνται τα προϊόντα πλέον άθικτα. Επίσης, επιστροφές που έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς προηγούμενη έγγραφη επικοινωνία του πελάτη με το Premium Toys, δεν θα γίνονται αποδεκτές και το προϊόν είτε θα επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση παραλήπτη είτε δεν θα παραλαμβάνεται από το Premium Toys. 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα στις αποθήκες μας, και θα εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο επιλέξατε εσείς αρχικά ως τρόπο πληρωμής. Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν που επιστρέψατε δεν είναι στην αρχική του κατάσταση το Premium Toys έχει το δικαίωμα να μή δεχθεί την επιστροφή και να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, τον χρόνο που δαπάνησε για διενέργεια ποιοτικού ελέγχου, τα μεταφορικά έξοδα, και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη. 

Τέλος οι αγορές που εκτελέστηκαν στον χώρο μας και όχι διαδικτυακά, βάσει της νομοθεσίας της ΕΕ δεν υπάγονται στην παραπάνω συνθήκη (Υπαναχώρηση/Επιστροφή για αγορές εξ'αποστάσεως) και κατα συνέπεια τα προϊόντα που αγοράστηκαν με αυτό τον τρόπο (από τον χώρο μας) δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά για αλλαγή με επιστροφή χρημάτων εκτός αν είναι ελαττωματικά κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας . 

 
 

Διαδικασία Επιστροφών

Για να μπορέσετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επικοινωνείτε με το Premium Toys εντός 48 ωρών από την ημέρα που παραλάβατε τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν στο συμφωνημένο χρόνο το Premium Toys έχει το δικαίωμα να μη δεχθεί την επιστροφή. 

 

2. Συσκευάστε τα προϊόντα προσεκτικά, όπως ήταν όταν τα παραλάβατε. Τοποθετήστε τα επιστρεφόμενα προϊόντα μέσα στο κουτί τους/συσκευασία τους και στη συνέχεια μέσα στο σακουλάκι ή αεροχάρτ ή κούτα με το/την οποίο/α εστάλησαν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχικό κουτί αν είναι σε καλή κατάσταση και βεβαιωθείτε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια κ.τ.λ.). Σε περίπτωση που το αρχικό κουτί αποστολής έχει καταστραφεί, είναι δική σας ευθύνη να βρείτε κάτι αντίστοιχο που θα διασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος προς την εταιρία μας. Μη αφαιρείτε τα εσωτερικά χαρτιά που χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν το προϊόν άθικτο κατά τη μεταφορά του. Θα πρέπει όλα να είναι στην αρχική τους κατάσταση.

 

3. Παραδώστε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ή κανονίστε παραλαβή από το χώρο σας καλώντας την κούριερ, ή αν πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα επικοινωνήστε με τη μεταφορική εταιρεία που σας το παρέδωσε.

 
 

Ακύρωση Παραγγελίας / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της καλώντας το συντομότερο στο +30 210 9646745 ή με email στο info@premiumtoys.gr

 
 

Eλαττωματικά Προϊόντα

Η επιστροφή/υπαναχώρηση τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε περίπτωση που παρέλθει το παραπάνω διάστημα, η επιστροφή δεν θα γίνεται αποδεκτή και θα θεωρείται ότι τα προϊόντα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση.

 

Για να επιστρέψετε ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το προϊόν σας εντός 48 ωρών από την ημέρα της παραλαβής του. Εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας ώστε να σας καθοδηγήσουμε για την διαδικασία της επιστροφής. Όταν τελικά παραλάβουμε το ελαττωματικό προϊόν θα το περάσουμε από ποιοτικό έλεγχο ώστε να κάνουμε εξακρίβωση του ελαττώματος. Αν η εξακρίβωση είναι επιτυχής, και μόνο αν έχετε προηγουμένως έρθει σε επαφή μαζί μας (πρίν μας στείλετε το προϊόν δηλαδή), τότε θα μπορέσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο εκτελέσατε την πληρωμή για την αγορά του προϊόντος αρχικά ή να το αντικαταστήσουμε με κάποιο όμοιο επιβαρρυνόμενοι τα έξοδα αποστολής του προς εσάς. 

 

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι καί τα ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, πλήρη και ακέραια χωρίς επιπλέον φθορές από το πιστοποιημένο εργοστασιακό ελάττωμα, και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα (δηλαδή να συμφωνεί το EAN ή UPC που αναγράφεται στη συσκευασία με το περιεχόμενο) και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση (περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ, εγχειρίδια κλπ). Έτσι μπορούμε να τα επιστρέψουμε και εμείς με τη σειρά μας στην προμηθεύτρια εταιρεία. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει τα προϊόντα προς επιστροφή να συνοδεύονται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν αρχικά (πχ. Τ ΔΑ, Απ. Λιανικής κοκ). 

 

Αν διαπιστωθεί ότι το ελάττωμα προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος δεν θα μπορεί να γίνει αντικατάσταση του, το προϊόν θα στέλνεται πίσω στον πελάτη, και ο πελάτης θα χρεώνεται τα μεταφορικά. Για προϊόντα με εργοστασιακή εγγύηση, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πού θα πρέπει να απευθυνθείτε για την αντικατάσταση ή διόρθωση τους. Αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος γίνεται πάντα σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Επίσης αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν που επιστρέψατε δεν είναι στην αρχική του κατάσταση το Premium Toys έχει το δικαίωμα να μή δεχθεί την επιστροφή και να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, τον χρόνο που δαπάνησε για διενέργεια ποιοτικού ελέγχου, τα μεταφορικά έξοδα, και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη. 

 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Premium Toys

Τζαβέλα 14

16675 - Γλυφάδα

Αθήνα

Τηλ: +30 210 9646745

 
 

Newsletters

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά  e-mail.

- Παρακαλούμε να ελέγχετε το spam folder του e-mail σας καθώς τα newsletters μας μπορεί να καταλήξουν εκεί.

- Σε περίπτωση που τα newsletters μας καταλήγουν στο spam folder του e-mail σας, ορίστε τη διεύθυνση του info@premiumtoys.gr στην safe list σας.

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, παρά τις προσπάθειες που αυτή καταβάλλει με τους εκάστοτε (ISP’s Internet Service Providers) για να παραδοθούν επιτυχώς. 

- Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter μπορείτε να μας ενημερώσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ χρησιμοποιεί εξωτερικό πάροχο για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletters και δεν παραδίδει σε τρίτους καμία πληροφορία σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας.

- Τα newsletters αποστέλλονται μόνο όταν εσείς το επιλέξετε, και μπορείτε να τα λαμβάνετε για όσο χρόνο εσείς το επιθυμείτε. Εδώ να σας επισημάνουμε ότι δεν πρέπει να συγχέονται τα newsletters που λαμβάνεται από τη διεύθυνση info@premiumtoys.gr με τα e-mail που αφορούν στις παραγγελίες σας. Σε περίπτωση παραγγελίας σας από το Premium Toys σας αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail) για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των μηνυμάτων, μια και η αποστολή τους είναι προϋπόθεση για τη σωστή εξέλιξη της κάθε παραγγελίας, γι’ αυτό και σας συνιστούμε να τα κρατάτε μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.

 
 

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%)